Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Tatiana

  Foarte adevarat, este pentru prima data in invatamantul constantean si, cred eu, si in cel national, cand o educatoare ajunge sa ocupe functia de Inspector Scolar General Adjunct. Dar mai mult de atat, inca o educatoare ocupa un post de Inspector, intr-o alta specialitate. Avem, asadar, in acest an scolar, 3 educatoare in posturi de decizie si control. Este recunoasterea, dupa multi ani de activitate valoroasa, implicata si devotata, a meritelor unor „slujbase invizibile” din invatamant. Educatoarele sunt cele care au spus mereu prezent tuturor solicitarilor, au fost pe „baricade” si cand ar fi trebuit sa fie in binemeritatul concediu, au raspuns cu acelasi profesionalism demn si cand au fost aratate cu degetul, poate nedrept….Nu au primit nimic nemeritat. Au cucerit fiecare treapta pe care s-au ridicat! Bravo lor!
  Un lucru, pe care-l consider foarte important, doresc sa mai adaug: Nu aveam astazi 3 educatoare in functii atat de inalte, daca nu era acolo acela care le-a vazut si recunoscut valoarea. Multumim, Domnule Inspector Scolar General!
  In numele educatoarelor!

  Reply
 2. 2

  Mihaela

  Este meritul dansei, de ce nu? Pana la urma a muncit pentru a ajunge aici!

  Reply
 3. 3

  roset

  Știți ,cumva, cum au ajuns în funcție? Asta nu că aș fi împotrivă! Ne vom ,,mândri” doar atunci când va fi concursul , conform unei metodologii, care n-a apărut ! Deocamdată (încă) sunt numiri politice! Le doresc mult succes în activitate și să nu fie degradate de funcție! Mai degrabă /târziu, se vor (re)întoarce de unde au plecat!

  Reply
 4. 4

  Educatoare

  Uni vorbesc fara sa se documenteze. Daca va uitati pe site-ul ISJ o sa vedeti ca doar: Irinela Nicolae, Balosu Elena si Savu Nicolate, deci cele 3 educatoare au Masterat. In rest niciun profesor nu are. Va multumim pentru acest articol. sa vada o tara intreaga ca educatoarele sunt cele mai pregatite desi nu ne laudam!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © InfoPress.Tv 2010 - 2023. Toate drepturile rezervate autorului.