Reclame Top Orizontal 728×90
Reclame Top Orizontal 728×90
Atenţionări
06:51

Politica de protecţie a persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora

NOTA DE INFORMARE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice,InfoPress.Tv Romania, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru al site-ului www.infopress.tv si accesarea tastei -,,Inregistrare”, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a site-ului politica-de-confidentialitate si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre politica-de-confidentialitate, fara alte obligatii din partea acestei publicaţii, sunt urmatoarele:

– Comentarea continutului de catre Dvs. pe site-ul www.infopress.tv si partajarea continuturolor (imagini, videoclipuri) oriunde in lume prin intermediu site-ului sau a retelelor de socializare;
– Informarea dvs. cu privire la noutatile aparute (evenimente, ocazii speciale);
– Participarea dvs. la evenimentele organizate;
– Participarea la concursurile puse la dispozitie de catre site-ul infopress.tv;
Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru al infopress.tv si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

– Nu veti putea primi la timp noutatile aparute sau informarea cu privire la evenimentele organizate, decat prin site-urile de socializare;
– Nu veti avea prioritate mai mare decat cei inscrisi deja aici pe site-ul infopress.tv
– Nu veti putea descarca pozele, decat in formatul mic;
– Nu veti fi membru al site-ului infopress.tv
Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru InfoPress.Tv, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata.InfoPress.Tv va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, InfoPress.Tv va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a gradinitei. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre site-ul infopress.tv in scopurile mentionate mai sus.

Urmatoarele date cu caracter personal :“ nume, sex, varsta, locatie vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.infopress.tv, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public. Toate celelalte date cu caracter personal completate in formularul de inscriere nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru al infopress.tv si accesarea tastei -,,Inregistrare”, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus.

InfoPress.Tv garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la InfoPress.Tv.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Angajamentul nostru faţă de siguranţa si protectia datelor

Dacă devenim conştienţi de orice abuz, este posibil să încercăm să vă informăm pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite. Este posibil, ca să punem un avertisment pe pagina de web a Publicaţiei dacă are loc un abuz asupra sistemului de siguranţă. În funcţie de unde locuiţi, puteţi avea dreptul de a primi o notificare despre abuzul asupra sistemului de siguranţă în scris. Pentru a primi o notificare gratuită despre un eventual abuz asupra sistemului de siguranţă (sau pentru a retrage consimţământul dumneavoastră de a primi notificare electronică), anunţaţi-ne prin acest formular de contact.

Copyright © InfoPress.Tv 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate autorului.