Arestare preventivă tentativă omor calificat şi încăierare- PT Galaţi

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au solicitat instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpaţilor AVRAM CLAUDIU, VLAD MARIAN şi VLAD LIVIU (aflaţi în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi încăierare
Magistraţii Tribunalului Galaţi, au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a reieşit faptul că, la data de 20.05.2012, în jurul orelor 1300 – 1400, în loc public, inculpaţii Avram Claudiu, Vlad Marian şi Vlad Liviu, au aplicat lovituri repetate cu obiecte înţepător tăietoare părţii vătămate/învinuit P.D. în zone vitale, cauzându-i plăgi înţepat tăiate cu secţionare de arteră intercostală III stânga, arteră şi venă radială antebraţ stâng, leziuni ce au pus în primejdie viaţa acesteia.
Totodată, din probe a mai rezultat şi faptul că, în aceleaşi împrejurări, pe fondul unei stări conflictuale vechi, între grupul părţii vătămate/învinuit P.D. (grup format din 8 persoane) – pe de o parte, şi grupul format din inculpaţii Vlad Liviu, Avram Claudiu şi Vlad Marian pe de altă parte, s-a iscat o ceartă care a degenerat în aplicarea de lovituri reciproce cu corpuri/mijloace contondente şi corpuri înţepător - tăietoare, cauzându-se leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale şi punerea în primejdie a vieţii (în cazul părţii vătămate/învinuitului P.D.).
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Adaugă comentariu

Comentariile care contravin bunului simt, vor fi anulate, iar utilizatorul v-a raspunde pentru acestea. Va rugam sa comentati numai cu privire la articolul de sus si cat mai explicit.
Multumim!


Codul de securitate
Actualizează

Contul meu

Evenimente

Lista de Evenimente

Concert Despina Vandi
Sâ Iul 26 @20:00

FaceBook

Curs Valutar

Acces cu scanare cod!

Continutul acestui site este proprietatea ® InfoPress.Tv Romania
Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform prevederilor Legii nr. 8/1996 si ale Legii nr. 161/2003 Titlul 3.

Director MM - Your link directory Ziare

InfoPress. Tv Romania Top66 Statistici

ziare ziare.org Certificat Web